Service en tips

Vandaag besteld, binnen 5 dagen bij u!
Alles, wat u voor 17:00 uur bestelt, leveren wij nog de volgende werkdag wanneer mogelijk. Als een artikel evenwel niet meer op voorraad is, nemen wij onmiddellijk contact met u op. Vergeet uw tel. nummer niet.!

Niet goed GELD terug !
14 dagen gratis-teruggaverecht!
Als u een keer niet tevreden bent met een product, dan kunt u dit binnen  30 dagen retourneren. Wij nemen de goederen zonder verdere formaliteiten terug.

CUPMAAT

Het lijkt soms dat veel vrouwen niet van hun cupmaat af willen wijken, maar uit de praktijk blijkt dat 1 op de 3 vrouwen een verkeerde maat beha heeft. Bij de gemiddelde vrouw verandert de cupmaat na de pubertijd zo'n 6 keer. Het is daarom belangrijk om geregeld uw borsten opnieuw op te meten. Verder blijft het passen een 'must' omdat de cupmaat per merk kan varieren. Laat u desgewenst goed voorlichten door de verkoop(st)er.

DRAAGTIPS

1. Help, mijn borsten zijn te groot
Plastische chirurgie is een duur hulpmiddel en meestal helemaal niet nodig. Met zijn speciale snit laat de Minimizer de borsten er kleiner uitzien. Ook onder een strak gevormde bloes, blazer of andere bovenkleding sluit deze bh mooi aan. Zelfs onder strak zittende t-shirts lijkt de borst veel kleiner. De meeste Minimizers zijn voorgevormd. Er zijn geen naden te zien, de bh zit perfect en is de hele dag zeer aangenaam te dragen.De borsten worden optimaal ondersteund, waardoor het borstweefsel langer elastisch blijft.Sommige Minimizers zijn ook uitstekend geschikt als sport-bh's: ze hebben een hoog draag comfort, schuren niet op de huid en bieden optimale steun ook bij zeer dynamische bewegingen.

2. Ik zou graag grotere borsten willen hebben
Kleine borsten brengen vele voordelen met zich mee, maar desondanks zijn er steeds weer gelegenheden waarvoor je graag iets meer zou willen hebben. Siliconen implantaten zijn duur en niet volkomen ongevaarlijk. Wij adviseren je daarom de volgende bh's te dragen:

T-shirt bh's:
Een subtiele, voorgevormde vulling laat de borsten iets groter lijken. Zelfs onder strakke kleding zijn geen naden zichtbaar, waardoor het natuurlijke silhouet van je lichaam behouden blijft. Bh en vulling zijn onopvallend voor anderen. T-shirt bh's zijn meestal van gladde materialen gemaakt en zijn ook zonder beugel verkrijgbaar.  
 
Push-up bh's
Deze bh's hebben meestal een extra vulling, waardoor de borsten groter lijken. Wordt de push-up bh zonder vulling gedragen, dan vermindert dit effect. Voor een maximaal push-up effect dien je daarom de bh met de extra vulling te dragen. Dit is bijzonder mooi als je je decolleté wilt accentueren. In principe zorgen alle bh's met vulling voor mooi gevormde borsten. Hoe groot de borsten lijken is afhankelijk van het volume van de vulling, van de plaatsing van de beugels en ook van de snit van de bh. Zelfs bh's zonder vulling kunnen door een juiste plaatsing van de beugels de borsten groter laten lijken.

3. Buik weg - billen weg
Bij deze speciale pantyslips zorgen stevige basismaterialen of ingenaaide verstevigingen ervoor dat het figuur rondom mooi gevormd wordt. Een aantal van deze slips zijn ook onder strakke kleding niet zichtbaar.
4. Mijn bovenbenen zijn veel te dik
Hiervoor bieden wij speciale pantybroekjes aan, die zowel de bovenbenen als ook buik en heupen vormen. Deze pantybroekjes tekenen onder de kleding niet af.

5. Ik wil graag een topje zonder bandjes dragen
Sommige bh's kunnen ook zonder schouderbandjes gedragen worden. Siliconen stroken zorgen bij deze bh's ervoor dat de bh op zijn plaats blijft. De schouderbandjes kunnen makkelijk vast en ook weer los gemaakt worden. Een bh zonder schouderbandjes kan voor sommige vrouwen vreemd aanvoelen. Wil je dus de vertrouwde schouderbandjes niet missen, dan bieden transparante bandjes tegenwoordig hiervoor de uitkomst. Wij adviseren echter om de bandjes voor het wassen los te maken.
6. Beugel bh's zijn niets voor mij
Veel vrouwen ervaren de beugels als storend. Soft-bh's bieden dan een zeer goed alternatief. Dit zijn innovatieve bh's met extra verstevigingen, die zich aan de lichaamsvorm aanpassen en daardoor een beugel overbodig maken. De borsten worden zonder beugel optimaal gesteund.

7. Niemand mag zien dat ik een bh draag
Voorgevormde bh's hebben geen cupnaden en vallen daarom ook onder strakke kleding niet op. Deze bh's passen zich aan de borsten aan, waardoor het draagcomfort ook voor vrouwen met een gevoelige huid optimaal is.
8. Ik heb last van huidallergie
Helaas kunnen wij je nog geen bh presenteren, die ook voor vrouwen met huidallergie even goed geschikt is. Uit onderzoek blijkt dat zowel bh's van katoen als ook bh's van microvezels voor deze vrouwen geschikt kunnen zijn. Dit is zeer persoonlijk en wordt door iedere vrouw anders ervaren. Voorgevormde bh's hebben geen cupnaden en zijn daarom aangenaam te dragen. Bredere schouderbandjes zorgen voor een ontlasting van de schouders en minder wrijving op de gevoelige huid. Speciale soft-bh's met extra versteviging ondersteunen de borsten ook zonder beugels. De ontwikkeling van een bh die helemaal vrij van naden is, is op volle gang. Wij hopen dan ook, dat wij je in de nabije toekomst modellen kunnen presenteren die nog meer geschikt voor je zijn!

berichten en of suggesties: